A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради

Відкриття ЗДО в смт Липова Долина

Дата: 30.07.2020 08:49
Кількість переглядів: 17

     29 липня 2020 року, з метою  відновлення роботи  закладів  дошкільної освіти  «Берізка» та «Веселка» смт Липова Долина  в умовах адаптивного карантину, проведено комісійне обстеження  закладів дошкільної освіти.

   До складу комісії входили:  Савченко Ростислав Вікторович – секретар Липоводолинської селищної ради, голова комісії, Педько Наталія Миколаївна – головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради, заступник голови комісії, Клець Юлія Михайлівна – помічник лікаря-епідеміолога відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Липоводолинського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області, Пермякова Тетяна Миколаївна – завідувач закладу дошкільної освіти «Берізка» Липоводолинської селищної ради, Шматко Тамара  Василівна  - завідувач закладу дошкільної освіти «Веселка» Липоводолинської селищної ради.

    Комісією встановлено, що заклади дошкільної освіти забезпечені в достатній кількості миючими та дезінфікуючими засобами, антисептиками для обробки рук  працівників та дітей. Для проведення температурного скринінгу придбано  по 2 безконтактних  термометри в кожний заклад.

     Завідувачами ЗДО напередодні проведене навчання з працівниками  закладів щодо особливостей роботи впродовж адаптивного карантину, обмежувальних  і протиепідемічних заходів, порядку дії у випадку виявлення ознак респіраторних  захворювань у дітей чи працівників, навчання правилам використання засобів індивідуального захисту.

    Відкриття закладів дошкільної освіти планується з 03серпня 2020 року з урахуванням Тимчасових рекомендації щодо організації протиепідемічних заходів у закладах дошкільної освіти на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19). 

 Інструктивно-методичні рекомендації «Щодо організації діяльності закладів дошкільної освіти у 2020/2021 навчальному році»


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень