A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради

Новини

Стартував ІІ етап змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги»

В рамках реалізації ініціативи Президента України «Пліч-о-пліч», з метою популяризації видів спорту, збільшення рухової активності учнів, сьогодні, 18 березня 2024 року  в Липоводолинській громаді  стартував ІІ  етап змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги».

16:02 18.03.2024

Урок волонтерства. Національна волонтерська платформа.

Міністерство молоді та спорту України у партнерстві з громадською організацією «Українська Волонтерська Служба» та Корпусом миру США в Україні розробило методичні матеріали з проведення уроків волонтерства.

13:14 15.03.2024

ЗАПРОШУЄМО МОЛОДЬ ЛИПОВОДОЛИНСЬКОЇ ГРОМАДИ ДОЛУЧИТИСЯ ДО ОПИТУВАННЯ!!!

14.03.2024 року Липоводолинська селищна рада за результатами засідання ініціативної групи щодо створення колегіально-дорадчого органу Молодіжна рада, анонсує початок анкетування молоді Липоводолинської селищної територіальної громади.

11:31 15.03.2024

Не вперше і однозначно не востаннє!

6 березня 2024 року в Беївському ліцеї відбулася зустріч з учасниками освітнього середовища з питань забезпечення безпеки в освітньому закладі. З працівниками закладу проведено навчання щодо дій у разі нападу або ризику нападу на заклад освіти, до якого долучилися представники територіальних підрозділів Головних управлінь Державної служби з надзвичайних ситуацій та Національної поліції. Залучено 33 особи. З учнями 7-8 класів проведено профілактично роз’яснювальну роботу щодо правил поведінки при виявленні вибухонебезпечних предметів, правил пожежної безпеки в побуті. З метою запобігання несвідомому втягненню неповнолітніх у протиправну діяльність на шкоду національній безпеці України, зі здобувачами освіти обговорено наслідки таких діянь та відповідальність за їх скоєння. Залучено 18 осіб.

13:38 11.03.2024

Офіційна церемонія оголошення результатів Всеукраїнського конкурсу «Genius Olimpiad Ukraine» 2024

6 березня 2024 року відбулася офіційна церемонія оголошення результатів Всеукраїнського конкурсу «Genius Olimpiad Ukraine» 2024. Це найбільший конкурс проєктів екологічного спрямування у світі для школярів 8 – 11 класів. Учасниками Всеукраїнського етапу стали вихованці гуртка «Юний дослідник» Будинку для дітей та юнацтва Липоводолинської селищної ради. Діти представляли свої проєкти з вирішення екологічних проблем.

09:58 11.03.2024

Про реалізацію пріоритетного проекту у 2024 році

      У межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» Міністерством молоді та спорту України реалізується пріоритетний проект у сфері психічного здоров’я «Молодіжні центри та активні парки – частина екосистеми психічного здоров’я» (далі – проект).

16:01 28.02.2024

Продовжуємо профілактичні заходи в громаді.

     З метою попередження  правопорушень серед дітей, виявлення учнів, які систематично порушують освітній процес, прогулюючи навчальні заняття  та проводячи час у громадських місцях: торгівельних закладах, закладах громадського харчування, 23 лютого   в селищі Липова Долина спеціалістом із безпеки в освітньому середовищі Наталією Коваленко спільно з офіцером громади Юрієм Логвою та начальником служби у справах неповнолітніх Людмилою Костян проведено рейд  по виявленню неповнолітніх, які під час освітнього процесу, без поважних причин, не відвідують заняття.  Під час проведення  заходу, неповнолітніх, які прогулюють  заняття без поважних причин, не виявлено.

09:47 28.02.2024

Обласний етап Всеукраїнського фестивалю дитячої та юнацької творчості «Чисті роси», номінація театральне мистецтво - «Маски Мельпомени»

Головною метою фестивалю є національно-патріотичне  виховання дітей та учнівської молоді засобами українського мистецтва, популяризації театрального мистецтва, сприяння та розвитку національної культури шляхом підтримки дитячої та юнацької творчості, виявлення й підтримки творчих здібностей дітей та учнівської молоді

10:10 27.02.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень