A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради

Новини

Навчаємось безпеці граючись

           Літо в розпалі…Але про безпеку забувати не варто. Тому рятувальники з Міжрегіонального центру швидкого реагування завітали до вихованців Липоводолинського ЗДО «Берізка», щоб провести пізнавально-розважальний захід «Граючись-навчаємо».

10:59 05.07.2024

Лекція від «THE HALO TRUST»

2 липня в залі засідань відділу освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради представники міжнародної організації «THE HALO TRUST» провели лекцію для працівників відділу освіти, молоді та спорту щодо мінної безпеки.

16:39 02.07.2024

Нарада керівників закладів освіти

31.05.2024 відбулася чергова нарада керівників закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти при начальнику відділу освіти, молоді та спорту Шапран Ю.О. відповідно до плану наради  керівників закладів освіти Липоводолинської селищної ради

11:50 31.05.2024

Участь в обласному фестивалі «МАНівська родина»

     16 травня у м.Суми відбувся  обласний фестиваль «МАНівська родина». Це день вшанувань найкращих юних талантів, нагородження переможців II етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту МАН. Багато привітань та нагород отримали юні науковці та їх наукові керівники.

13:42 17.05.2024

Безпека – це головний елемент навчання…

В рамках проведення першого етапу щорічного Тижня безпеки дорожнього руху із загальною темою «Безпека на дорогах в умовах воєнного стану» спеціаліст із безпеки Наталія Коваленко разом поліцейськими з реагування патрульної поліції Недригайлівського відділу поліції завітали до здобувачів знань молодших класів Берестівського ліцею. Головна ідея проведення таких зустрічей показати всім учасникам освітнього процесу, що безпека – це головний елемент навчання.

16:36 16.05.2024

Говоримо про безпеку, щоб почуватися впевнено, діяти швидко та правильно

Суперово, коли емоції дітей «зашкалюють», тоді у нас, дорослих, на душі стає радісно та тепло. Саме таке відчуття було у всіх присутніх під час заходу в Липоводолинському ліцеї, коли до здобувачів знань завітала команда рятувальників Міжрегіонального центру швидкого реагування міста Ромни у повному складі: піротехник, кінолог,водолаз, психолог, фахівець з домедичної допомоги, ну і звісно, ізюминкою заходу стали чотирилапі помічники Тера та Тотоша, які допомагають саперам шукати вибухівки та людей під завалами зруйнованих будинків. Захід поєднав цікаве з корисним, мав, перш за все, пізнавальний характер, адже, напередодні літніх канікул діти мали змогу, як то кажуть, відшліфувати набуті знання з мінної безпеки, побачити наочно, що собою уявляють розтяжки, знаки, які позначають заміновані території. В черговий раз обговорити правила поводження з вибухонебезпечними предметами, правила безпечного перебування на воді, не дивлячись на те,що весняне сонечко тільки світить, всі з нетерпінням чекають літнього тепла. Ну і звісно, наші діти повинні мати базові навички щодо використання турнікету при зупинці кровотечі, накладання ізраїльського бандажу, проведення серцево-легеневої реанімації, адже умови сьогодення вимагають не тільки від дорослих, але й від дітей також, знань та вмінь,щоб подбати про своє життя та здоров’я, а можливо, допомогти іншим. Як говорить народна мудрість: "Попереджений – значить озброєний."

09:37 16.05.2024

Продовжуємо командну роботу задля безпеки наших дітей

В черговий раз представники територіальних підрозділів Державної служби з надзвичайних ситуацій України та Національної поліції України у співпраці зі спеціалістом з безпеки в освітньому середовищі відділу освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради об’єдналися задля однієї мети - безпеки наших дітей. З метою профілактики  шкідливих звичок зі здобувачами знань 7-10 класів Липоводолинського, Беївського  ліцеїв та Сухогруньської гімназії  проведено ряд зустрічей на тему: «Шкідливі звички та їх негативний вплив на наше здоров’я та майбутні досягнення». Заняття проводилося в різноманітному форматі, з використанням стимулюючих та мотивуючих методів: переглядали та обговорювали  відеофільм про те, які жахливі наслідки мають шкідливі звички для підлітків; для підвищеної пізнавальної активності використали гру-вікторину «Шкідливі звички-шлях біди» з цікавими завданнями, зокрема, складання пазлів викликало особливий інтерес  у підлітків.  Учням нагадали як шкідливі звички впливають на здоров’я, які захворювання  передаються під час куріння, в тому числі, електронних цигарок та вейпів,  про незворотні наслідки алкоголізму, наркоманії та  відповідальність за вживання наркотиків. Обговорили питання хвороби сучасності: інтернет-та гаджет  залежності.                                                                

15:05 10.05.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень