A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради

Шановні працівники та ветерани освітянської ниви!

Дата: 01.10.2021 08:49
Кількість переглядів: 9

Прийміть щирі вітання з професійним святом – Днем працівників освіти! Святом людей, які завоювали у нашому суспільстві заслужену повагу і вдячність, відкрили кожному з нас дорогу у велике життя, кому ми зобов’язані своїм життєвим і професійним перемогам.

Наша професія особлива, і її обрали Ви – люди  великої та щедрої душі, високих моральних цінностей. Велика вдячність і шана Вам за гуманну і благородну справу – виховання підростаючого покоління. Ви завжди були і залишаєтесь  головним світочем  у житті дитини, даруючи їй тепло свого серця, скарби своїх знань.

Особливі вітання працівникам освіти, які сьогодні на заслуженому відпочинку. Низький уклін Вам за вагомий внесок у розвиток освіти. Ваші мудрість і знання зберегли і примножили найкращі традиції галузі.

Дякую, шановні колеги, за Вашу вірність і відданість обраній справі, невтомну працю. Міцного здоров’я Вам, життєвого оптимізму, невичерпних  творчих сил, натхнення і довгої людської пам’яті! Хай Ваші глибокі серця будуть, як завжди, відкритими і чесними, Ваші думки – творчими, Ваші справи – успішними!

Нових Вам звершень та успіхів на благо наших громадян та рідної України!

 

З повагою,

Юлія Шапран, начальник відділу освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень