A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради

«Вчимося безпечної поведінки» - під такою назвою пройшов захід в Липоводолинському ліцеї

Дата: 14.06.2023 08:58
Кількість переглядів: 27

Безпека дітей – це, перш за все, відповідальність дорослих! А коли дорослі єднаються задля досягнення спільної мети, звісно, результат примножується.

Саме під таким девізом 13 червня 2023 року Липоводолинський ліцей зібрав разом дітей та дорослих,  довести в черговий раз, що  питання  безпеки – завжди на часі.  Тож спільними зусиллями потрібно робити все, аби  діти  були  захищеними.

 Спеціаліст із безпеки в освітньому середовищі Липоводолинської громади  Наталія Коваленко спілкувалася з вихованцями оздоровчого табору «Веселка»  щодо дотримання правил безпеки на дорозі. Обговорювали види дорожніх знаків, їх призначення. Поповнювали та розширювали  знання дітей під час перегляду  мультфільму «Азбука безпеки на дорозі тітоньки Сови»  та закріпили їх за допомогою гри з Правил дорожнього руху «ТАК» чи «НІ».

Бесіду  по темі « Дотримання Правил дорожнього руху» підтримали наші поліцейські громади Касьянчук Вікторія  та  Логва  Юрій. Кожен з вихованців мав змогу відчути себе  в ролі поліцейського, приміряти бронежилет, каску, і навіть, увімкнути сирену та проблискові маячки в автомобілі патрульної служби.

 Представники ювенальної превенції сектору превенції Роменського РВП, а саме: Алла Кириченко та Холод Інна розповіли дітлахам правила поводження біля водойм, а поліцейський офіцер громади Роменського райвідділу поліції Володимир Сангул,  в черговий раз, нагадав вихованцям, як поводитися під час канікул, щоб не зіпсувати літній відпочинок.

В гості з порожніми руками не ходять, тому для попередження дитячого травматизму під час користування свічками, пальниками, генераторами, кожному «Вартовому безпеки» була вручена книжка-пригода, яка  навчить   дітей долати темряву та дотримуватися правил безпеки в побуті. Поліцейські залишили дітям, на згадку про зустріч, яскраву пам’ятку  з правилами поводження біля водойм.

Дуже б хотілося, щоб цей захід не пройшов марно, приніс,  хоча б ,краплинку корисного кожній дитині, нотку позитиву та яскравих емоцій. Адже завжди приємно дивитися на усміхнені обличчя дітей, їхні очі, що світяться від щастя. Наші діти, будьте завжди здорові, а ми, дорослі, будемо робити все можливе, задля вашої безпеки.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень