A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради

Чергова перемога «Веселки» в обласному конкурсі

Дата: 26.05.2021 09:10
Кількість переглядів: 20

Сьогоднішня модель педагогічного працівника передбачає готовність до застосування нових освітянських ідей, здатність постійно навчатись, бути в постійному творчому пошуку. Ці якості не видаються додатком до диплома про педагогічну освіту, а формуються в щоденній педагогічній практиці.

Саме з метою сприяння пошуку педагогічних ідей щодо модернізації та вдосконалення змісту дошкільної освіти, активізації професійного зростання, самоосвітньої та творчої діяльності педагогічних кадрів щорічно протягом квітня-травня  проводиться обласний фестиваль-огляду фахової майстерності педагогів закладів дошкільної освіти «Світ дошкілля».

Відповідно до наказу Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації від 24.05.2021 № 288-ОД «Про підсумки обласного фестивалю-огляду фахової майстерності педагогів закладів дошкільної освіти «Світ дошкілля» у 2021 році» Липоводолинський заклад дошкільної освіти «Веселка» Липоводолинської селищної ради посів ІІ місце у номінації «Медіаосвіта в сучасному освітньому процесі закладів дошкільної освіти».

Вітаємо переможців! Бажаємо невичерпного натхнення, нових креативних ідей та ще багато перемог.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень