A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради

Вихованка БДЮ серед переможців обласного етапу конкурсу фотоматеріалів "Слобожанський оберіг"

Дата: 07.12.2020 09:29
Кількість переглядів: 9

З метою формування у дітей та учнівської молоді національної самосвідомості, створення умов для духовної єдності поколінь, сприяння відродженню українських народних традицій; популяризації національної культурної спадщини з 20 до 30 листопада 2020 року відбувся підсумковий етап обласного конкурсу фотоматеріалів із дослідження жіночих головних уборів та дівочих зачісок «Слобожанський оберіг» в межах обласного національно-патріотичного проєкту «Голос крові: ми – Українці!».До участі у заході долучилося 185 учнів, серед яких 5 переможців І етапу конкурсу Будинку для дітей та юнацтва Липоводолинської селищної ради. 

Відповідно до наказу ОЦПО та РТМ від 03.12.2020 №270 "Про підсумки проведення обласного конкурсу фотоматеріалів із дослідження жіночих головних  уборів та дівочих зачісок «Слобожанський оберіг» вихованка БДЮ Курська Богдана (фотомодель вихованка БДЮ Наталія Кукавська) серед  переможців  обласного етапу конкурсу.

Щиро вітаємо вихованку  БДЮ та дякуємо Симоненко О.В. керівнику науково-технічного гуртка "Юні фотолюбителі", за підготовку учнів до конкурсу!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень