A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради

Вітаємо номінанта VIII-го Міжнародного творчого конкурсу «Малюнок, вірш, лист до мами»

Дата: 27.11.2020 09:50
Кількість переглядів: 24

25 листопада 2020 року відбулася церемонія нагородження переможців та призерів VIII-го Міжнародного творчого конкурсу «Малюнок, вірш, лист до мами».

В умовах карантину цьогорічне нагородження переможців проходило в онлайн-форматі з трансляцією на YouTube-каналі «Сяйва» та виходом у Zoom.

Організаційними партнерами конкурсу, ініційованого Міжнародним культурним центром «Сяйво» спільно з Міжнародною школою «Меридіан», виступили ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» МОН України, Київський міський центр сім’ї «Родинний дім» при Київській міській державній адміністрації, Мала академія наук України, ГО «Федерація жінок за мир у всьому світі» та ГО «Федерація всесвітнього миру».

Цей конкурс  уже ввосьме  проводиться серед учнів 1–4-х та 5–11-х класів закладів загальної середньої, позашкільної та професійної (професійно-технічної) освіти. Він привертає увагу учнівської молоді до таких цінностей, як любов до Батьківщини і матері, важливість сімейних традицій тощо.

Основними темами конкурсних робіт 2020 року стали «Родина та родинні цінності», «Повага до батьків», «Мама і Україна».

Конкурсантів привітали: головний спеціаліст Головного управління шкільної освіти директорату МОН України Оксана Коваленко, голова правління Міжнародного культурного центру «Сяйво» професор Володимир Сергійчук, заступник директора ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» Олена Дубовик, директорка Міжнародної школи «Меридіан» Наталія Сошнікова, перший Надзвичайний та Повноважний Посол  України в Туреччині, співзасновника Міжнародного культурного центру «Сяйво» Ігор Турянський, голова ГО «Федерація жінок за мир у всьому світі» Тетяна Коцеба, начальник відділу з питань інформаційно-консультативної роботи Київського міського центру сім’ї «Родинний дім» Тетяна Гуденко, науковий співробітник Інституту модернізації змісту освіти МОН України Галина Коломоєць.

У межах заходу на зв’язок виходили юні призери конкурсу, які презентували свої роботи.

Приємно, що серед номінантів конкурсу є учень 7 (на час проведення конкурсу – 6) класу Берестівської загальноосвітньої школи Гринь Дмитро з роботою «Лист до мами». Керівник – учитель української мови та літератури Ніна Шеденко.

Усіх переможців і номінантів VIII-го Міжнародного творчого конкурсу «Малюнок, вірш, лист до мами» нагороджено цінними призами: планшетами, бездротовими навушниками, смарт-браслетами, та дротовими наушниками, які їм надішлють поштою.

Трансляцію церемонії нагородження тріумфаторів конкурсу можна подивитися на YouTube-каналі Міжнародного культурного центру «Сяйво» за покликанням: https://www.youtube.com/watch?v=QXC-CzLCea0.

Список переможців: http://www.syaivo.org/index.php/uk/2016-02-06-08-01-58/2016-02-06-08-18-24/item/270-rezultatyviiihomizhnarodnohotvorchohokonkursumalyunokvirshlystdomamy2020

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень