A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради

ДО ВІДОМА УЧАСНИКІВ ЗНО-2022: ВИ МОЖЕТЕ УНИКНУТИ ЗАЙВОГО ХВИЛЮВАННЯ ПРИ СКЛАДАННІ ОСНОВНОГО ТЕСТУВАННЯ ЗАВДЯКИ ПРОХОДЖЕННЮ ПРОБНОГО ЗНО

Дата: 02.11.2021 10:02
Кількість переглядів: 9

Для того, щоб знизити рівень тривожності з приводу проходження учасниками процедури зовнішнього незалежного оцінювання, варто пройти пробне ЗНО. Такий досвід допоможе ознайомитися з організаційними умовами проведення тестування (із порядком доступу до пункту тестування та робочого місця, особливостями роботи із бланками відповідей тощо), структурою та змістом тестових зошитів, а також з’ясувати рівень своїх навчальних досягнень і, як наслідок, – уникнути зайвого хвилювання, зосередитися під час основної сесії саме на виконанні тестових завдань

Реєстрація для участі у пробному ЗНО-2022 триватиме з 5 до 22 січня 2022 року на сайті Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти.

Пробне тестування з української мови, української мови і літератури відбудеться 19 березня, з історії України, математики та математики (завдання рівня стандарту), біології, географії, фізики, хімії, а також з іноземних мов (англійської, іспанської, німецької та французької) – 26 березня. У день проведення пробного ЗНО кожен зареєстрований учасник може скласти тест з одного навчального предмета.

Результати пробного ЗНО-2022 для осіб, які введуть свої відповіді на спеціальному сервісі, буде оприлюднено на їхніх інформаційних сторінках – 25 березня з української мови, української мови і літератури, 1 квітня – з інших навчальних предметів.

Пробне зовнішнє незалежне оцінювання є платною послугою та проводиться за кошти фізичних і юридичних осіб. Вартість тестування буде встановлено Харківським регіональним центром оцінювання якості освіти до 20 грудня 2021 року.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень