A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради

Облаштовано новий комп'ютерний клас у Беївському НВК

Дата: 13.01.2022 10:14
Кількість переглядів: 14

У Беївському НВК облаштували новий комп’ютерний клас. За спонсорські кошти надані ТОВ «Беєве» закуплено 11 комп’ютерів, інтерактивну дошку, проектор, накопичувач, маршрутизатор, комутатор, операційну систему та офісний додаток на суму 333 390,0 тис.грн. За кошти місцевого бюджету придбано нові сучасні меблі: стіл та стілець для вчителя, стіл для засідань, 10 офісних стільців, 10 учнівських парт та стільців, стінка, стіл журнальний, трибуна на суму 71 964,0 тис.грн. Здійснено поточний ремонт кабінету.

Діти із задоволенням працюють на новій техніці, відчуваючи себе впевненими користувачами комп’ютерних програм розуміючи, що ці знання будуть мати вирішальний вплив на їхнє майбутнє. Школярі бачать, що тепер дійсно зможуть вивчати інформаційні технології на достойному рівні. Приємно, що для дітей створюється сучасний освітній простір.

Відділ освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради висловлює щиру вдячність директору ТОВ «Беєве» Івану Івановичу Сало за надану фінансову допомогу у придбанні сучасного комп’ютерного обладнання для Беївського НВК та постійну підтримку освітньої галузі.

  


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень