A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради

З 24 БЕРЕЗНЯ НА ТЕРИТОРІЇ СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ ДІЯТИМЕ ЧЕРВОНИЙ РІВЕНЬ ЕПІДЕМІЧНОЇ НЕБЕЗПЕКИ

Дата: 23.03.2021 10:29
Кількість переглядів: 12

З 00 години 00 хвилин 24 березня 2021 р. на території Київської та Сумської областей діятиме червоний рівень епідемічної небезпеки. Таке рішення прийняте на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 22 березня

Як зазначив заступник Міністра охорони здоров’я – головний державний санітарний лікар Віктор ЛЯШКО, впродовж останнього місяця в зазначених регіонах відмічається погіршення ситуації. У Сумській області  щотижнева кількість нових випадків захворюваності збільшилась у 5 разів, а останній тиждень показав приріст на 81 %».

Він також додав, що схожими темпами зростає і кількість нових випадків госпіталізацій як підтверджених, так і з підозрою на COVID-19. Наприклад, у Сумській області за останній місяць кількість нових госпіталізацій хворих до ковідних лікарень зросла у 2 рази, у Київській області кількість госпіталізацій зросла у 3 рази.

Крім того, обидва регіони є одними з лідерами за рядом інших показників, зокрема, за коефіцієнтом виявлення нових випадків серед загальної кількості проведених досліджень.

Таким чином за результатами заслуханих доповідей та з урахуванням обговорення Комісією ТЕБ та НС вирішено встановити з 00 години 00 хвилин 24 березня 2021 р. червоний рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території Київської та Сумської областей.

В регіонах застосовуватимуться обмежувальні протиепідемічні заходи, передбачені для даного рівня епідемічної небезпеки.

Головам облдержадміністрацій доручено забезпечити дотримання відповідних обмежувальних протиепідемічних заходів.

За матеріалами: https://www.kmu.gov.ua/news/z-24-bereznya-na-teritoriyi-kiyivskoyi-ta-sumskoyi-oblastej-diyatime-chervonij-riven-epidemichnoyi-nebezpeki


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень