A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради

Нарада керівників закладів освіти

Дата: 02.03.2020 10:30
Кількість переглядів: 10

     На виконання Плану роботи відділу освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради на 2020 рік 28 лютого 2020 року відбулася нарада керівників закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти при начальнику відділу освіти, молоді та спорту Шапран Ю.О.

     На початку наради всіх присутніх привітав голова Сумської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України Осадчий С.В. та вручив директору Липоводолинської СШ І-ІІІ ступенів найвищу профспілкову нагороду «Почесний знак за соціальне партнерство».

    Представник Липоводолинського районного Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області Клець Ю.М. провела роз’яснювальну роботу щодо запобігання поширенню коронавірусу серед населення.

    Про Порядок підвищення кваліфікації педагогічних працівників та  планування проходження курсів у КЗ СОІППО на 2021 рік розповіла завідувач методичного кабінету Авраменко Ж.М.

     Ноздра В.Д., методист  методичного кабінету, розкрила питання про організацію роботи  з профілактики подолання насильства і булінгу в закладах освіти.

     Головний спеціаліст Педько Н.М поінформувала присутніх з питань реєстрації випускників закладів освіти для участі у ЗНО-2020 та стану захворюваності і забезпечення заходів профілактики ГРВІ серед дітей та учнівської молоді.

    Методист методичного кабінету Смітія Н.В. ознайомила з рекомендаціями про організацію комунікації з дітьми дошкільного віку з родин учасників ООС/АТО, внутрішньо переміщених осіб та їхніми батьками.

   На виконання ст.30 Закону України «Про освіту» головний спеціаліст Деркач А.С. проаналізувала стан фукціонування офіційних вебсайтів.

    Підсумки наради підвела начальник відділу освіти, молоді та спорту Шапран Ю.О., яка відзначила важливість розглянутих питань.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень