A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради

Заклади освіти Липоводолинської ОТГ готові до нового навчального року

Дата: 25.08.2020 10:40
Кількість переглядів: 11

       Відповідно до наказу відділу освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради від 06.08.2020 № 121 «Про підготовку та організований початок 2020/2021 навчального року в закладах освіти Липоводолинської селищної ради», згідно графіка проведення огляду стану підготовки закладів освіти до нового 2020/2021 навчального року, комісією 20-21.08.2020 року здійснено об’їзд закладів освіти Липоводолинської ОТГ.

       Комісія оглянула приміщення закладів, пришкільні території, харчоблоки, котельні, ознайомилася з навчальними планами роботи тощо. В ході перевірки особлива увага була приділена питанням дотримання Тимчасових рекомендацій Головного державного санітарного лікаря України щодо організації протиепідемічних заходів у закладах освіти в період карантину в зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19) та  облаштування перших класів, відповідно до вимог «Нової української школи».

       Згідно висновків комісії всі заклади дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти відповідають санітарно-гігієнічним нормам, мають матеріально-технічне забезпечення для здійснення освітнього процесу. Усі освітні заклади продемонстрували належну готовність до нового 2019-2020 навчального року. Вдалося виконати значний обсяг робіт та створити комфортні умови для навчання школярів і виховання дошкільнят.

   


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень