A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради

Щирі вітання вихованцям БДЮ з перемогою на Всеукраїнській виставці-конкурсі декоративно-ужиткового мистецтва «Знай і люби свій рідний край»

Дата: 01.12.2020 10:55
Кількість переглядів: 9

     Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 10.07.2020 року № 07-01 «Про підсумки проведення Всеукраїнської виставки-конкурсу декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край»у липні місяці ц.р. Українським державним центром позашкільної освіти було проведено оцінку експонатів, представлених у форматі онлайн на Всеукраїнську виставку-конкурс декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край».Сумщина презентувала 16 творчих робіт. За підсумками журі  у номінації «Декоративний розпис, народний живопис» дипломом ІІ ступеня нагороджена  Шутько Дар’я, вихованка  гуртка «Декоративний розпис» Будинку для дітей та юнацтва Липоводолинськоїселищної ради Сумської області за роботу «Весняні мотиви» ( керівник Косенко Людмила Петрівна); у номінації «Bироби зі шкіри» дипломом ІІІ ступеня  нагороджено Сітак Аліну, вихованку гуртка «Народна творчість» Будинку для дітей та юнацтва Липоводолинської селищної ради Сумської області, за роботу «Кольє зі шкіри» (керівник Косенко Людмила Петрівна).

     Вітаємо вихованців та бажаємо  подальших творчих  успіхів!Висловлюємо вдячність керівнику гуртка  Косенко Л.П. за якісну підготовку вихованців.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень