A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради

Підсумки проведення обласної заочної виставки-конкурсу «Український сувенір»

Дата: 04.02.2021 10:58
Кількість переглядів: 11

На виконання  наказу Сумського ОЦПО та РТМ від 22.01.2021 № 11 «Про підсумки проведення обласної заочної виставки-конкурсу «Український сувенір», з метою залучення молодого покоління до джерел і процесу творення українського народного мистецтва, виявлення, розвитку та підтримки юних талантів, популяризації народних ремесел, виховання поваги до традицій українського народу з 18 до 22 січня 2021 року у заочному форматі відбулася обласна виставка-конкурсу «Український сувенір».

До участі у заході долучилося  200 учасників, серед яких за підсумками журі  переможцями  стали вихованці БДЮ Липоводолинської селищної ради  

у номінації «Декоративний розпис» Шутько Дар’я - І місце, в номінації «Народна різдвяна іграшка» Сітак Аліна – ІІ місце (керівник гуртка Косенко Л. П.); в номінації «Народна іграшка,  вироби з тканини» Воронько Ірина – І місце (керівник гуртка Христенко І.А.) та  Замниборщ Олександра – І місце ( керівник  гуртка Король В.Г.), в  номінації «Народна іграшка, вироби з дерева» Мазур Дмитро-І місце (керівник гуртка Сидоренко В.А.).

Юні майстри презентували матеріали на експонати (іграшки та сувеніри з соломи, трави, дерева, тканини,  паперу) в електронному вигляді. Вітаємо вихованців та  бажаємо  подальших творчих  успіхів!   Висловлюємо вдячність керівнику гуртків  за якісну підготовку вихованців.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень