A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради

Підведено підсумки оздоровлення в закладах дошкільної освіти

Дата: 15.09.2021 11:09
Кількість переглядів: 8

        З метою збереження та зміцнення фізичного здоров’я дитини дошкільного віку, забезпечення змістовного літнього відпочинку з 1 червня по 31 серпня у закладах дошкільної освіти тривав літній оздоровчий період. Це визначено п.15 Положення про заклад дошкільної освіти, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 12.03.2003 № 305 (в редакції постанови КМУ від 27 січня 2021 року).

      Підведення підсумків відбувалося у період з 16.08.2021 по 24.08.2021 у рамках першого етапу огляду-конкурсу на кращу організацію оздоровлення дітей улітку в закладах дошкільної освіти.

   Матеріали, представлені на огляд-конкурс, відповідали критеріям оцінювання, затверджених наказом Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації від 18.05.2015 № 363-ОД «Про затвердження Положення про обласний  огляд-конкурс на кращу організацію оздоровлення дітей улітку в дошкільних навчальних закладах», зареєстрованого Головним територіальним управлінням юстиції у Сумській області 09 червня 2015 року за № 51/1548.

Кращими було визначено роботи таких закладів: Липоводолинського  закладу дошкільної освіти «Веселка», Берестівського закладу дошкільної освіти «Малятко», Семенівського закладу дошкільної освіти «Сонечко» та Лучанського закладу дошкільної освіти «Берізка».

      Представлені роботи вирізняються змістовним описовим звітом про організацію оздоровлення дітей влітку, наявністю документів, що регламентують організацію літнього оздоровлення, якісним фото(відео)звітом, естетичністю оформлення.

     Рішенням журі І етапу обласного огляду-конкурсу на кращу організацію оздоровлення дітей улітку в закладах дошкільної освіти у 2021 році    переможцями визначено наступні заклади:

І місце –  Липоводолинський  заклад дошкільної освіти «Веселка» 

                 Липоводолинської селищної ради;

ІІ місце – Берестівський заклад дошкільної освіти «Малятко»            Липоводолинської селищної ради;

ІІІ місце – Семенівський заклад дошкільної освіти «Сонечко»            Липоводолинської селищної ради;

                 Лучанський заклад дошкільної освіти «Берізка»           Липоводолинської селищної ради;

      Переможців нагороджено грамотами відділу освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень