A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради

Відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу авторських програм практичних психологів і соціальних педагогів «Нові технології у новій школі»

Дата: 01.12.2020 11:12
Кількість переглядів: 10

     На виконання наказу відділу освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради від 26.06.2020 № 105-ОД «Про проведення І етапу Всеукраїнського конкурсу авторських програм практичних психологів і соціальних педагогів «Нові технології у новій школі», з метою підвищення професійного рівня і розвитку творчого потенціалу фахівців психологічної служби у системі освіти  об`єднаної територіальної громади в закладах загальної середньої освіти Липоводолинської ОТГ проведено І (зональний) етап Всеукраїнського конкурсу авторських програм практичних психологів і соціальних педагогів «Нові технології у новій школі» у номінації «Розвивальні програми».

     На розгляд журі свої напрацювання представив 1 соціальний педагог Липоводолинської СШ І-ІІІ ступенів Кревсун Оксана Вікторівна. Робота учасниці називається «Толерантність – шлях до гуманізму». Апробація даної програми проведена з 5 класом Липоводолинської СШ І-ІІІ ступенів. Робота учасниці конкурсу направлена до Департаменту освіти і науки для участі у ІІ етапі.

      Бажаємо учасниці успіхів та перемоги.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень