A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради

Юні театрали Липоводолинщини

Дата: 02.05.2022 11:23
Кількість переглядів: 16

     З метою патріотичного виховання дітей та учнівської молоді засобами мистецтва, популяризації театрального мистецтва, сприяння та розвитку національної культури, залучення юних аматорів до активної участі в мистецькому житті регіону 30 квітня 2022 року у заочному форматі в м. Суми відбувся обласний етап Всеукраїнського фестивалю дитячої та юнацької творчості «Чисті роси», номінація театральне мистецтво «Маски Мельпомени».

      У заході взяли участь 283 вихованці театральних колективів закладів загальної середньої, позашкільної освіти Сумської області.

     Щоб потрапити на обласний етап, юні митці подолали неабиякий творчий шлях: сотні репетицій, проб і етюдів, стали переможцями відбіркового етапу.

     На розгляд журі було представлено дев’ять відеоматеріалів виступів дитячих театральних колективів: вистави-мініатюри, фрагменти вистав дитячої драматургії, української класики, музичних казок.

    Серед учасників призером став  театральний колектив Будинку для дітей та юнацтва Липоводолинської селищної ради  "Промінчики"(керівник Симоненко О.В.). З піднесеним настроєм і позитивними емоціями юні артисти максимально розкрили свої здібності  в виставі «Гудзи - Мудзи. Королева загублених гудзиків» і здобули ІІ місце. Вітаємо переможців та бажаємо  подальших успіхів і нових досягнень!  

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень