A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради

Нарада керівників закладів освіти

Дата: 30.06.2023 11:50
Кількість переглядів: 38

30.06.2023 відбулася чергова нарада керівників закладів дошкільної, загальної середньої освіти при начальнику відділу освіти, молоді та спорту Шапран Ю.О., яка розкрила питання про Про підсумки завершення 2022/2023 навчального року.

Головний спеціаліст Педько Н.М. проговорила про освітні втрати й освітні розриви на рівні загальної середньої освіти: вимірювання та механізми подолання; про стан підготовки вчителів 6 класів для роботи в умовах реалізації Концепції «Нова українська школа»; про організацію обліку дітей дошкільного та шкільного віку та охоплення їх навчанням у закладах дошкільної та загальної середньої освіти.

Головний спеціаліст Деркач А.С проаналізувала стан роботи закладів освіти щодо запобігання правопорушень та злочинності серед здобувачів освіти; підсумувала роботу пришкільних таборів з денним перебуванням на базі ЗЗСО; розповіла про організацію психологічного супроводу освітнього процесу в умовах воєнного стану.

Старший інспектор Смітія Н.В. ознайомила з рекомендаціями МОНУ щодо  організації безпечного освітнього простору в закладах дошкільної освіти.

Інженер Цьома О. Д. проговорив про підготовку закладів освіти до нового навчального року.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень