A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради

Нарада керівників закладів освіти

Дата: 16.11.2022 11:53
Кількість переглядів: 15

На виконання Плану роботи відділу освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради відбулася нарада керівників закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти при начальнику відділу освіти, молоді та спорту Шапран Ю.О., яка розкрила питання: про функціонування закладів освіти в умовах дії правового режиму воєнного стану; про запровадження класів безпеки у закладах освіти; про встановлення у закладах освіти кнопок тривожного виклику Муніципальної варти. 

Головний спеціаліст Деркач А.С. розкрила питання про проведення Тижня безпеки дорожнього руху у закладах освіти та про впровадженн і реалізацію проєкту «Завжди поруч» у закладах освіти.

Старший інспектор Смітія Н.В. розповіла про порядок відрахування дітей із закладів дошкільної освіти в умовах війни та ознайомила з умовами і порядком проведення всеукраїнського конкурсу «Учитель року –  2023».

Головний спеціаліст, Педько Н.М поінформувала присутніх з питань ведення електронної документації в закладах освіти та розповіла про курси підвищення кваліфікації по НУШ у 5 класі.

Підсумки наради підвела начальник відділу освіти, молоді та спорту Шапран Ю.О., яка відзначила важливість розглянутих питань.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень