A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради

Нарада керівників закладів освіти

Дата: 14.01.2022 11:57
Кількість переглядів: 54

     На виконання Плану роботи відділу освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради відбулася нарада керівників закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти при начальнику відділу освіти, молоді та спорту Шапран Ю.О.

      Про організацію харчування в закладах освіти Липоводолинської селищної ради у 2022 році та Державний бюджет на 2022 рік розповіла начальник відділу освіти, молоді та спорту Шапран Ю.О.

     Головний спеціаліст Педько Н.М поінформувала присутніх з питань реєстрації учнів на пробне ЗНО-2022 та проведення роз’яснювальної роботи щодо участі у зовнішньому незалежному оцінюванні 2022 року.

     Старший інспектор Смітія Н.В. ознайомила з особливостями здійснення вибору підручників для 9 класу закладів загальної середньої освіти.

     На виконання ст.30 Закону України «Про освіту» головний спеціаліст Деркач А.С. проаналізувала стан функціонування офіційних веб-сайтів закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти та поінформувала про стан підготовки та проведення новорічно-різдвяних свят та зимових шкільних канікул.  

     В.о. директора ІРЦ Колодяжна Т.О. розкрила питання щодо визначення освітніх труднощів та рівнів підтримки дітей з особливими освітніми потребами у ЗДО та ЗЗСО з 1 січня 2022 року.

     Підсумки наради підвела начальник відділу освіти, молоді та спорту Шапран Ю.О., яка відзначила важливість розглянутих питань.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень