A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради

Відбулася нарада для керівників закладів освіти

Дата: 22.01.2021 13:50
Кількість переглядів: 14

     Відповідно до плану роботи відділу освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради на 2021 рік 22 січня відбулася нарада з керівниками закладів дошкільної та загальної середньої освіти,  при начальнику відділу освіти, молоді та спорту Шапран Ю.О.

     Шапран Юлія Олександрівна розповіла про результати співбесіди з представниками органів управління освітою з питань функціонування та перспектив розвитку освітньої галузі, що відбулася 15 січня 2021 року.

     На нараді були присутні представники Липоводолинського районного Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області Клець Ю.М. та Дацько С.Г., які провели роз’яснювальну роботу щодо впровадження системи шкільного харчування відповідно вимог Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти, затвердженого наказом Міністерства охорони здоров’я України від 25.09.2020 № 2205.

         Головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради Педько Н.М. повідомила про завершення реєстрації на пробне ЗНО-2021 та наголосила на необхідності проведення інформаційно-розяснювальної роботи щодо процедури реєстрації на зовнішнє незалежне оцінювання 2021 року, а також поінформувала про внесення змін до Інструкції з діловодства у закладах освіти у зв’язку зі змінами адміністративно-територіального устрою.

      Бухгалтер централізованої бухгалтерії ВОМС Рябченко І.М. розповів про організацію харчування в закладах освіти Липоводолинської селищної ради у 2021 році,   укладення договорів з постачальниками та оплату за харчування в ЗДО та ЗЗСО.

     Наприкінці наради Шапран Ю.О. привітала директора Липоводолинської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів Липоводолинської селищної ради за зайняте ІІІ місце у  обласного конкурсі «На кращий опорний заклад загальної середньої освіти» у 2020 році,  вручивши дипломом Департаменту освіти і науки Сумської ОДА та сертифікат на придбання чотирьох стендів вартістю 2440,00 грн.

      Підсумки наради підвела начальник відділу освіти, молоді та спорту Шапран Ю.О., яка відзначила важливість розглянутих питань.

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень