A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради

Нарада керівників закладів освіти

Дата: 27.02.2023 14:07
Кількість переглядів: 21

27.02.2023 відбулася нарада керівників закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти при начальнику відділу освіти, молоді та спорту Шапран Ю.О., яка розкрила питання про результати співбесіди директора Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації з представниками органів управління освітою з питань функціонування та перспектив розвитку освітньої галузі; проаналізувала результати здійснення моніторингу стану організації освітнього процесу в закладах загальної середньої освіти області в умовах правового режиму воєнного стану.

Старший інспектор Смітія Н.В. розповіла: про здійснення вибору закладами загальної середньої освіти підручників та посібників для 1 класу; про проведення І етапу обласного фестивалю-огляду фахової майстерності педагогів закладів дошкільної освіти «Світ дошкілля» у 2023 році; про проведення обласного конкурсу на кращий Інтернет-сайт закладу дошкільної освіти у 2023 році; про підсумки проведення ІІ етапу ХХІІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості.

Головний спеціаліст Деркач А.С. проаналізувала наповнюваність веб-сайтів закладів освіти, виконання статті 30 Закону України «Про освіту» та  хід виконання цільової Програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді Липоводолинської громади на 2022-2026 роки. Розкрила питання про проведення обласного огляду-конкурсу на кращий психологічний кабінет закладів освіти Сумської області.

Підсумки наради підвела начальник відділу освіти, молоді та спорту Шапран Ю.О., яка відзначила важливість розглянутих питань.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень