A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради

Отримано позитивний результат за участь у всеукраїнському проєкті з подолання цифрової освітньої нерівності в Україні «Інноваційний прорив» Асоціації міст України

Дата: 12.10.2021 14:13
Кількість переглядів: 29

Відділ освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради долучився до реалізації грантового Всеукраїнського проєкту з подолання цифрової освітньої нерівності «Інноваційний прорив», що реалізується Всеукраїнською асоціацією органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України» в межах Меморандуму про співпрацю з Міністерством цифрової трансформації України і який має на меті сприяти підвищенню рівня надання освітніх послуг у громадах. 

Так, для шести 1-х класів Нової Української Школи закладів освіти Липоводолинської громади  за кошти місцевого бюджету у сумі 201,6 тис.грн. було придбано електроні освітні ресурси «Дидактичний мультимедійний контент для початкових класів  «КМ  МЕДІА Ed Profi» (мультимедійний веб-ресурс в комплекті з кодом доступу).

Отриманий електронний продукт відповідає світовим стандартам якості подання професійної інформації. Відпрацьовано кваліфікований алгоритм ознайомлення, роз’яснення, надання методичної допомоги та технічної підтримки  використання україномовного електронного засобу навчального призначення:

  • проведено навчання педагогів у форматі ZOOM-конференції в рамках проекту "Інноваційний прорив»;
  • отримано доступи до контенту вчителя та до контенту учнів;
  • отримано відповідні сертифікати закладами освіти;
  • постійний зв’язок  з Координатором освітніх  проектів Всеукраїнської Асоціації Міст України дозволив у стислі терміни вирішити організаційні питання;
  • служба технічної підтримки цілодобово консультує з питань практичного використання електронного освітнього ресурсу.

Особливо приємно було безкоштовно отримати  на заклади освіти нашої громади  додаткових 20 Грантових Сертифікатів, вартість яких складає 710,0 тис.грн. а саме:

  • електронний  засіб  навчального призначення «Дидактичний мультимедійний контент KM MEDIA Ed Profi» для:

1-го класу Нової Української Школи (мультимедійний веб-ресурс до 7-ми освітніх галузей в комплекті з кодом доступу)  - 2 шт.

2-го класу Нової Української Школи (мультимедійний веб-ресурс до 7-ми освітніх галузей в комплекті з кодом доступу)  - 6 шт.

3-го класу Нової Української Школи (мультимедійний веб-ресурс до 7-ми освітніх галузей в комплекті з кодом доступу)  - 7 шт.

4-го класу Нової Української Школи (мультимедійний веб-ресурс до 7-ми освітніх галузей в комплекті з кодом доступу)  - 5 шт.

Висловлюємо щиру подяку  Асоціації міст України, та сподіваємось, що використання електронного продукту дасть змогу зробити процес навчання наочним і динамічним, підвищити рівень сприйняття та розуміння учнями матеріалу, сформувати у них комунікативні навички.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень