A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради

Вихованці БДЮ - переможці обласного етапу Всеукраїнського фестивалю «Чисті роси», номінація «образотворче мистецтво» – «Юні художники Сумщини»!

Дата: 30.10.2020 14:15
Кількість переглядів: 13

На виконання наказу Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації від 10.08.2020 № 327-ОД «Про участь в обласному етапі Всеукраїнського фестивалю дитячої та юнацької творчості «Чисті роси», номінація «образотворче мистецтво» – «Юні художники Сумщини», з метою патріотичного виховання дітей і учнівської молоді засобами образотворчого мистецтва, залучення їх до процесу збереження надбань національної культурної спадщини, удосконалення виконавської майстерності вихованців гуртків закладів позашкільної освіти на базі комунального закладу Сумської обласної ради – обласний центр позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю 30 вересня 2020 року відбувся обласний етап Фестивалю, у якому взяли участь і вихованці гуртка образотворчого мистецтваБДЮ. За підсумками журі перемогу здобули 3 учні.

Так, Фесун Анна здобула ІІ місце; Роступицька Катерина та Чубенко Єлизавета – ІІІ-ті місця (керівник гуртка Купка Людмила Миколаївна).

Вітаємо юних художників та бажаємо подальших успіхів у підкоренні нових горизонтів  образотворчого мистецтва та висловлюємо подяку педагогу-наставнику за якісну підготовку вихованців.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень