A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради

Методичне об’єднання вчителів англійської мови

Дата: 19.02.2020 14:25
Кількість переглядів: 15

   Темі "Ефективні прийоми та методи викладання іноземної мови в закладі загальної середньої освіти" присвячено засідання методичного  об'єднання вчителів іноземної мови Липоводолинської ОТГ, яке відбулося 19 лютого 2020 року на базі КЗ Липоводолинська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів. 

    Досвідом роботи щодо реалізації змістових ліній на уроках іноземної мови у 1 класі ділилася вчитель Семенівської ЗОШ І-ІІІ ст. Авксьон В.Д. Про використання хмарних технологій у підвищенні професійної майстерності педагога розповіла учитель КЗ Липоводолинська СШ І-ІІІ ст. Семеліт Л.В. Керівник методичного об'єднання Тарасенко Н.М.  детально проаналізувала завдання сертифікаційної роботи ЗНО з англійської мови у 2020 році. Завідувач методичного кабінету Авраменко Ж.М. ознайомила присутніх з методичними рекомендаціями щодо особливостей проведення державної підсумкової атестації з іноземних мов у закладах загальної середньої освіти.

   Учасники засідання обмінялися досвідом роботи щодо ефективних методів та прийомів для викладання іноземних мов, отримали методичні рекомендації з розглянутих питань.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень