A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради

НАРАДА КЕРІВНИКІВ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ

Дата: 23.12.2022 14:51
Кількість переглядів: 19

23.12.2022 відбулася нарада керівників закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти при начальнику відділу освіти, молоді та спорту Шапран Ю.О., яка розкрила питання Про завершення першого півріччя 2022-2023 навчального року. Основні аспекти організації освітнього процесу у 2023 році.

Головний спеціаліст, Педько Н.М поінформувала присутніх  про результати вивчення управлінням Державної служби якості освіти у Сумській області стану організації і ведення обліку дітей дошкільного, шкільного віку та учнів на території Липоводолинської територіальної громади; про підсумки результатів національного мультипредметного тесту випускників закладів загальної середньої освіти у 2023 році; про введення в дію постанови головного державного санітарного лікаря України від 28 листопада 2022 року № 1 «Про затвердження протиепідемічних заходів у закладах освіти на період карантину у зв´язку з поширенням короновірусної хвороби; про роботу Будинку для дітей та юнацтва Липоводолинської селищної ради щодо забезпечення права дітей та учнівської молоді на здобуття якісної позашкільної освіти. Результативність участі у конкурсах різного рівня у 2022 році.

Головний спеціаліст Деркач А.С. розкрила питання про наповнюваність веб-сайтів закладів освіти та виконання статті 30 Закону України «Про освіту»; про організацію відпочинку  та змістовного дозвілля  дітей і юнацтва під час зимових шкільних канікул.

Старший інспектор Смітія Н.В. розповіла про підсумки І та ІІ етапів обласного  конкурсу на кращий Інтернет-сайт закладу дошкільної освіти у 2022 році; про конкурс педагогічної майстерності «Учитель року -2023».

В.о. директора ІРЦ  Колодяжна Т.О. повідомила про забезпечення права осіб з особливими освітніми потребами на освіту шляхом створення інклюзивних класів.

 

Заступник директора БДЮ Литвиненко Р.П. розкрила питання про роботу Будинку для дітей та юнацтва Липоводолинської селищної ради щодо забезпечення права дітей та учнівської молоді на здобуття якісної позашкільної освіти. Результативність участі у конкурсах різного рівня у 2022 році.

Підсумки наради підвела начальник відділу освіти, молоді та спорту Шапран Ю.О., яка відзначила важливість розглянутих питань.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень