A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради

«Діти-майбутнє України»

Дата: 02.06.2023 14:52
Кількість переглядів: 12

Уже традиційно 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей.  Це одне з найстаріших міжнародних свят. В Україні цей день відзначається із 1998 року.

Вже звично прихід літа  асоціюється із дитячим днем.  Це не просто веселе свято для самих  діток, а й нагадування  дорослим про необхідність захищати права дитини.

З нагоди свята, на площі біля фонтану для діток працівниками Будинку для дітей та юнацтва організована концертна програма «Діти-майбутнє України». З вітальним словом та найкращими побажаннями до всіх присутніх звернулася перший заступник Роменської   військової адміністрації Валентина Назаренко.  Селищний голова Липоводолинської селищної ради Володимир Штанько нагородив грамотами та подарунками  найактивніших гуртківців, переможців та призерів обласних, Всеукраїнських та Міжнародних масових заходів.

У програмі свята  вихованці гуртків  художньо-естетичного напрямку подарували гостям музично-розважальну програму, а  юні майстри  декоративно-вжиткового напрямку Синько Ірина та Тодор Анжеліка продемонстрували свої  вироби та  провели для всіх бажаючих майстер-класи. До уваги запрошених була запропонована виставка творчих робіт вихованців БДЮ.

02.06.2023 на стадіоні Липоводолинського ліцею працівниками дитячо-юнацької спортивної школи та спортивного клубу «Липова Долина» були організовані спортивні змагання «Спартакіада серед молодших школярів присвячена Міжнародному дню захисту дітей». Діти отримали гарний настрій, багато усмішок і щасливих хвилин, а по закінченню змагань начальник відділу освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради Юлія Шапран нагородила учасників грамотами та солодкими призами.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень