A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради

Перемога в обласному конкурсі

Дата: 20.12.2022 15:00
Кількість переглядів: 12

        Відповідно до наказу Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації від 14.01.2022 № 8-ОД «Про проведення обласного конкурсу на кращий Інтернет-сайт закладу дошкільної освіти у 2022 році» (зі змінами) у період  з 1 по 25 лютого був проведений перший етап обласного конкурсу на кращий Інтернет-сайт закладу дошкільної освіти, в якому взяли участь 7 із 10 закладів нашої громади. У період з 5 по 9 грудня відбувся ІІ (обласний) етап даного конкурсу.

        До участі в обласному етапі конкурсу надійшли заявки від 17 закладів дошкільної освіти та 3 закладів освіти, що забезпечують здобуття дошкільної освіти дітей дошкільного віку. Від нашої громади на обласний етап було представлено сайт Липоводолинського закладу дошкільної освіти «Веселка» та сайт дошкільного структурного підрозділу Байрацького ліцею. При оцінюванні сайтів особлива увага зверталася на дизайн, оригінальність оформлення, зручність користування, інформаційне наповнення структурних компонентів, інтерактивність та динамічність.

     За підсумками обласного конкурсу на кращий Інтернет-сайт закладу дошкільної освіти у 2022 році дошкільний структурний підрозділ Байрацького ліцею посів ІІ місце.

           Вітаємо переможця! Бажаємо нових досягнень!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень