A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради

Нарада керівників закладів освіти

Дата: 05.04.2023 15:22
Кількість переглядів: 11

04.04.2023 відбулася чергова нарада керівників закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти при начальнику відділу освіти, молоді та спорту Шапран Ю.О., яка розкрила питання про функціонування закладів освіти в умовах дії військового стану.

Старший інспектор Смітія Н.В. розповіла: про здійснення вибору закладами загальної середньої освіти підручників та посібників для 5 та 6 класів; иро підсумки першого туру всеукраїнського конкурсу "Учитель року - 2023"; про підсумки проведення обласного конкурсу на кращий Інтернет-сайт закладу дошкільної освіти у 2023 році.                                                                                   

Головний спеціаліст Педько Н.М. проаналізувала організацію та проведення у 2023 році національного мультипредметного тесту та повідомила про хід атестації педагогічних працівників закладів освіти у 2022-2023 навчальному році та затвердження Положення про атестацію педагогічних працівників.

Інженер Цьома О. Д  розповів про стан травматизму серед здобувачів освіти та працівників закладів освіти. Розроблення заходів, спрямованих на запобігання виникнення нещасних випадків та профілактику травматизму; про проведення в закладах освіти Тижнів знань з основ безпеки життєдіяльності з метою виховання в дітей та учнівської молоді навичок безпечної поведінки та дій у надзвичайних ситуаціях.

                                                                           

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень