A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради

ДО УВАГИ БАТЬКІВ ТА ПЕДАГОГІВ! ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ ЩОДО РОБОТИ ІРЦ!

Дата: 11.06.2020 15:42
Кількість переглядів: 13

Відповідно до листа Міністерства освіти і науки України від 26.05.2020 №1/9-278 «Щодо організації роботи інклюзивно-ресурсних центрів», на підставі рішення комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Липоводолинської селищної ради та наказу відділу освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради з 16.06.2020 буде відновлено проведення комплексної психолого-педагогічної оцінки розвитку дитини. Відкриття відбувається в два етапи: підготовчий та основний.

На підготовчому етапі проводяться інструктажі персоналу щодо особливостей роботи центру впродовж карантину, облаштовуються місця для обробки рук, закуповуються засоби індивідуального захисту.

ЩО ВАРТО ОБОВ’ЯЗКОВО ВЗЯТИ ДО УВАГИ БАТЬКАМ ВЖЕ ЗАРАЗ:

На основному етапі при суворому дотриманні протиепідемічних вимог робота буде здійснюватися наступним чином: - перед початком проведення комплексної оцінки Вам та Вашій дитині буде здійснюватися вимірювання температури. Працівникам центру температурний скринінг проводитиметься щодня перед початком роботи; -наявність у всіх учасників комплексної оцінки захисних масок, рукавичок та змінного взуття (бахіл); - на комплексну оцінку розвитку НЕ прийматимуться діти та їх батьки з ознаками респіраторних захворювань (кашель, лихоманка тощо). Навіть при «незначному» на Ваш погляд нежиті, ЗАЛИШАЙТЕСЯ ВДОМА! Це важливо і для Вашого, і для нашого здоров’я; - для здійснення комплексної оцінки буде розроблено чіткий графік прийому дітей з урахуванням часу для провітрювання кабінетів та дезінфекції робочих місць. Для планомірного навантаження спеціалістів в один день буде прийматися НЕ більше 2 дітей; - важливо приходити чітко в назначений Вам день та час, не запізнюючись. Це необхідно нам для мінімізування руху відвідувачами центру місцями спільного користування (коридорів, санітарно-гігієнічної кімнати); - якщо Ви не можете з будь-яких причин прийти на комплексну оцінку або відчуваєте, що запізнюєтесь – попереджайте про це директора ІРЦ або спеціалістів в телефонному режимі; - обробка дезінфікуючим розчином усіх задіяних поверхонь та матеріалів, провітрення приміщень. - при вході в ІРЦ буде організовано місце для обробки рук (антисептики); - прохання НЕ БРАТИ із собою в ІРЦ іграшки (особливо м’які) та продукти харчування; - комплексна оцінка буде здійснюватися ВИКЛЮЧНО в присутності батьків. Завчасно попереджаємо, що НЕ варто приходити цілими родинами (уникнення натовпу!), та особливо приводити з собою літніх людей (бабусь та дідусів); - щодо оформлення висновку ІРЦ: відповідно до п. 29 Положення про інклюзивно-ресурсний центр комплексна оцінка з підготовкою відповідного висновку проводиться протягом 10 робочих днів. - працівники ІРЦ будуть здійснювати комплексну оцінку в засобах індивідуального захисту: в масках та рукавчиках. Попередьте про це дітей з метою недопущення у них тривожних відчуттів. НЕ залякуйте дітей фразами «це не лікар», «не бійся, уколів робити не будуть» тощо;

ВАЖЛИВО: контроль за дотриманням протиепідемічних вимог в ІРЦ здійснюватиме Держпродспоживслужба. Це означає, що при виявленні будь-яких порушень ІРЦ може призупинити свою роботу. Сподіваємося на Ваше розуміння та співпрацю!

Про будь-які зміни в роботі центру ми обов’язково будемо повідомляти в ході подій.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень