A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради

Освітні втрати та розриви: як виникають та як долати

Дата: 20.06.2023 15:44
Кількість переглядів: 30

25 квітня 2023 року експерти Команди підтримки реформ Міністерства освіти і науки України в межах проєкту АРУ провели онлайнову зустріч з учасниками інноваційного освітнього проєкту всеукраїнського рівня за темою «Розроблення і впровадження навчально-методичного забезпечення для закладів загальної середньої освіти в умовах реалізації Державного стандарту базової середньої освіти», що триває з 2021 року (наказ МОН України від 02.04.2021 №406). Це чергова зустріч у межах циклу інформаційних сесій для учасників згаданого інноваційного освітнього проєкту.

Темою цієї інформаційної сесії стала надзвичайно актуальна на сьогодні для всіх українських освітян проблема освітніх втрат і освітніх розривів. Про актуальність означеної проблеми, зокрема, свідчить і той факт, що для участі в сесії зареєструвалися майже 170 учасників інноваційного проєкту.

Більш детально з матеріалами зустрічі можна ознайомитися за посиланням https://nushub.org.ua/news/osvitni-vtraty-ta-rozryvy-yak-vynykayut-ta-yak-dolaty/


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень