A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради

У закладах освіти громади створено класи безпеки

Дата: 04.01.2023 15:50
Кількість переглядів: 100

Кабінет Міністрів України вніс зміни до плану основних заходів цивільного захисту на 2022 рік та передбачив у ньому створення та забезпечення функціонування класів безпеки у закладах освіти. Відповідне рішення ухвалено на засіданні уряду 07.09.2022 року.

На виконання Регіонального Плану створення класів безпеки в закладах освіти Сумської області на 2022/2023 навчальний рік, станом на 01.01.2023 року у Липоводолинській громаді створено 3 класи безпеки в Липоводолинському, Берестівському та Беївському ліцеях.

Функціонування у закладах освіти класів безпеки сприятиме систематичній підготовці дітей та молоді з питань цивільного захисту, особистої безпеки, здорового способу життя, ознайомлюватиме з правилами пожежної, мінної безпеки, формуватиме навички самозахисту, надання домедичної допомоги, рятування в умовах надзвичайних ситуацій тощо.

У класах безпеки працюватимуть педагогічні працівники, фахівці ДСНС,     Нацполіції, медичні працівники, учасники бойових дій, фахівці з мінної безпеки тощо. 

  

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень