A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради

Відбулася конференція педагогічних працівників закладів освіти Липоводолинської ОТГ

Дата: 28.08.2020 15:50
Кількість переглядів: 12

Двадцять восьмого серпня 2020 року відбулася конференція працівників освіти Липоводолинської ОТГ, на якій були присутні керівники дошкільної, загальної середньої, позашкільної закладів освіти та КЗ «Інклюзивно-ресурсний центр».

На свято були запрошені почесні гості: голова Липоводолинської селищної ради Нищета С.М., депутат Липоводолинської селищної ради, голова постійної комісії селищної ради з питань освіти, культури, молоді, спорту, охорони здоров’я та соціального захисту населення Сидоров Є.Ю., голова Липоводолинської територіальної організації профспілки працівників освіти і науки України Козюра Р.В.

З вітальним словом до всіх учасників заходу звернувся  голова Липоводолинської селищної ради  Сергій Нищета, який висловив  вдячність кожному керівнику – менеджеру освіти,  за сумлінну педагогічну  працю. Наголосив на  величезну відповідальність за створення безпечного освітнього середовища в закладах освіти, організацію надання якісних освітніх послуг учням в непростих  умовах сьогодення:  організацію  дистанційного навчання, на яке учні перейшли у зв’язку із пандемією COVID-19,  освітні реформи Нової української школи та інші не менш важливі питання, що виникають щоденно у процесі роботи керівників.

Сидоров Є.Ю. привітав педагогічних працівників з початком навчального року та побажав земних гараздів, здоров’я, нових здобутків на освітянській ниві.

Козюра Р.В. побажала освітянам міцного здоров’я та наголосила на тому, що профспілка працівників освіти і науки України не стоїть осторонь і всіляко піклується про педагогічних працівників.

 Начальник освітньої галузі Липоводолинської ОТГ  Юлія ШАПРАН привітала освітян з початком нового 2020-2021 навчального року.  Зазначила, що сьогодні освіта зазнає суттєвих змін: змінюються пріоритети, структу­ра і зміст, але головне нині організувати безпечне освітнє середовище для всіх: здобувачів освіти та працівників закладів освіти. Юлія Олександрівна проаналізувала підсумки роботи освітньої галузі за попередній навчальний рік, зупини­лася на пріоритетних напрямках освіти Липоводолинської ОТГ у новому навчальному році:  організації роботи з обдарованими дітьми, модернізації та покращенні матеріально-технічної бази закладів освіти, інформатизації освітнього процесу.

За якісну підготовку закладів до  нового 2020-2021 н.р. Нищета С.М., голова Липоводолинської селищної ради, оголосив подяки усім керівникам закладів освіти.

   

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень