A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради

Підсумки обласного дистанційного проєкту "Мій світ психології"

Дата: 19.05.2021 15:51
Кількість переглядів: 69

Відповідно до плану роботи навчально-методичного центру психологічної служби комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти протягом лютого – квітня 2021 року в закладах загальної середньої освіти області реалізовано дистанційний проєкт «Мій світ психології». Основними завданнями проєкту є підвищення мотивації учнів до саморозвитку, самопізнання, підвищення рівня їх психологічної культури.

 Проєкт реалізовувався у 2 етапи: І етап – з 26 лютого до 14 березня     2021 року; ІІ етап – із 16 березня до 10 квітня 2021 року. До участі в проєкті зареєструвалося 290 учнів із 40 сільських, селищних, міських територіальних громад.  На першому етапі учням необхідно було надати відповіді на тестові завдання з теми «Емоції та почуття», на другому – створити дорожню карту емоційного розвитку особистості, починаючи з дошкільного віку та закінчуючи старшим підлітковим віком.

У першому етапі взяли участь 160 учнів, у другому – 100. За результатами участі у двох етапах 31 учня відзначено дипломами, з них перших 16 – дипломами  І ступеня. Серед них і учениці Липоводолинської СШ І-ІІІ ступенів,  Кулинич Валерія та Берестівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Свирид Дарина.

Вітаємо учасниць та бажаємо подальших перемог та здобутків!

Інформація про участь в обласному дистанційному проєкті «Мій світ психології» 

Рейтинговий список учасників обласного дистанційного проєкту «Мій світ психології» 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень