A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради

Відбулася нарада з керівниками закладів освіти

Дата: 26.02.2021 15:55
Кількість переглядів: 17

       Відповідно до плану роботи відділу освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради на 2021 рік 26 лютого відбулася нарада з керівниками закладів освіти  при начальнику відділу освіти, молоді та спорту Шапран Ю.О.

     Юлія ШАПРАН зосередила увагу присутніх на важливості організації безпечного та якісного харчування дітей у закладах освіти. Поділилася враженнями від участі у дводенному семінарі-нараді з питань організації харчування, проведеної Департаментом освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації.

Директор Липоводолинської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів, Ірина ВОВК  розповіла про особливості впровадження системи НАССР в закладах на основі матеріалів наданих організаторами семінару-наради з питань організації харчування.

    Головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради Педько Н.М. повідомила про проведення реєстрації для проходження зовнішнього незалежного оцінювання у 2021 році, зупинилася на основних питаннях щодо атестації педагогічних працівників. Атакож інформувала учасників наради про планування курсів підвищення кваліфікації на 2022 рік, проведення профілактичних щеплень та стан захворювання на грип та ГРВІ учасників освітнього процесу.

      Старший інспектор відділу освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради, Наталія СМІТІЯ проаналізувала зміни та основні новації в оновленому Державному стандарті дошкільної освіти та новій редакції Положення про заклад дошкільної освіти.

     Головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради  наголосила про правильність оформлення та наповнення інформацією рубрики «Прозорість та інформаційна відкритість» на вебсайтів та дотримання вимог статті 30 Закону України «Про освіту».

     Про стан травматизму під час освітнього процесу у закладах освіти Липоводолинської ОТГ розповів Олексій ЦЬОМА.  

     Підсумки наради підвела начальник відділу освіти, молоді та спорту, яка в черговий раз наголосила на особистій відповідальності керівника закладу за виконання вимог законодавства України.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень