A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради

Чемпіонат Липоводолинської ОТГ з шашок

Дата: 01.02.2021 15:55
Кількість переглядів: 13

      Відповідно до Положення про проведення чемпіонату Липоводолинської ОТГ з шашок серед територіальних фізкультурно-спортивних клубів, з метою організації змістовного дозвілля населення громади 31.01.2021 на базі ДЮСШ Липоводолинської селищної ради відбувся чемпіонат Липоводолинської ОТГ з шашок. Участь у турнірі взяли 14 команд громади.

     Цей вид спорту розвиває та виховує безліч якостей, які стають у пригоді у повсякденному житті, а саме: цілеспрямованість, витримку, пам’ять, самоорганізованість, також розвиває аналітичні здібності та здатність до швидкого прийняття рішень у екстремальних ситуаціях тощо. Окрім цього, участь у турнірах різного рівня дає можливість розширити коло спілкування та зустріти цікавих особистостей.

     В серйозній, інтелектуальній боротьбі, визначилися переможці: І місце отримала команда у складі Васюхна Анатолія, Шевченка Юрія та Шаповал Олени (Липова Долина); ІІ місце дісталося сімї Самілик Лариси Анатоліївни (Липова Долина); ІІІ - сімї Гонтар Валерія Івановича (с.Столяреве).

Переможці та призери отримали грошові винагороди та грамоти. Фінансування заходу відбулося за кошти місцевого бюджету.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень