A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради

Відкриття другого (регіонального) туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021»

Дата: 16.02.2021 16:11
Кількість переглядів: 19

15 лютого 2021 року в дистанційному форматі відбулося відкриття другого (регіонального) туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021», що проходило у формі тематичної діалогової зустрічі учасників, членів журі та організаційного комітету.

У заході взяли участь Наталія ПЕДЬКО, головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Липоводолинської ОТГ, Ірина ВОВК, директор Липоводолинської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів та Людмила ГЛУПАК, учитель української мови та літератури Липоводолинської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів – переможець першого (зонального) туру конкурсу у номінації «Українська мова та література». В ході онлайн-відкриття відбулося урочисте представлення учасників ІІ туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021» у прямому ефірі. Директор Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації Вікторія ГРОБОВА побажала конкурсантам успішно представити свої найкращі напрацювання.

Попереду конкурсні випробування, які проходитимуть дистанційно і триватимуть до 26 лютого 2021 року. Бажаємо Людмилі Олександрівні удачі, творчого натхнення та гарних результатів!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень