A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради

Нарада керівників закладів освіти

Дата: 19.05.2021 16:26
Кількість переглядів: 10

       Відповідно до Плану роботи відділу освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради на 2021 рік 19 травня 2021 року відбулася нарада керівників закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти при начальнику відділу освіти, молоді та спорту Шапран Ю.О.

     Юлія ШАПРАН розкрила питання про організоване завершення 2020-2021 навчального року і підготовку до нового навчального року та про прогнозовану мережу закладів освіти Липоводолинської громади, також довела до відома питання, які обговорювалися на нараді при директору Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації.

       Про підготовку до проведення літньої оздоровчої кампанії 2021 року розповіли головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради Деркач А.С. та старший інспектор відділу освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради Смітія Н.В., довівши до відома перелік документів, які необхідно підготувати до початку оздоровчої кампанії.   

    Головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради Педько Н.М. повідомила про планування ЗНО-2021. Створення умов для участі учнів у зовнішньому незалежному оцінюванні.

        Питання організації харчування в закладах освіти Липоводолинської селищної розкрили  головний спеціаліст Педько Н.М. та старший інспектор Смітія Н.В.

    Смітія Н.В. поінформувала про особливості щорічного звітування керівників закладів освіти перед колективами та громадськістю про діяльність закладів у 2020-2021 навчальному році, наголосивши на обов’язковості розміщення звіту керівника та протоколу загальних зборів на сайтах закладів.

          В.о. директора КЗ ІРЦ Колодяжна Т.О.  довела до відома керівників закладів освіти про проведення комплексної оцінки дітей, що є одним з пріоритетних завдань ІРЦ.      

         Після обговорення всіх питань наради начальник відділу освіти, молоді та спорту Шапран Ю.О привітала завідувача Липоводолинського ЗДО "Веселка" Шматко Т.В. за зайняте ІІ місце у обласному конкурсі на кращий Інтернет-сайт закладу дошкільної освіти у 2021 році.       

     


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень