A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради

Урок-мандрівка «Класом безпеки»

Дата: 13.03.2023 16:35
Кількість переглядів: 28

В межах реалізації всеукраїнського проєкту "Клас безпеки" на базі Беївського ліцею Липоводолинської селищної ради представниками        естренних служб з учнями початкових класів був проведений урок-мандрівка «Класом безпеки». Метою даного проєкту є систематична підготовка дітей та молоді з питань цивільного захисту, особистої безпеки, здорового способу життя, ознайомлення з правилами пожежної, мінної безпеки, формування навичок самозахисту, надання домедичної допомоги, рятування в умовах надзвичайних ситуацій.

Начальник відділу Роменського районного управління ДСНС України в Сумській області Володимир Шамота ознайомив учнів з правилами поведінки під час пожежі.

Провідний фахівець відділу Роменського районного управління ДСНС України Лілія Правдюк повідомила  про небезпеки, які можуть статися вдома та про підозрілі знахідки, на які в наш час можна натрапити в будь-якому місці. Після виступу діти пограли в гру «Безпечні та небезпечні предмети.

Про необхідність турбуватися про власну безпеку на дорозі та розмежування кольорів світлофора дітям розповів поліцейський реагування патрульної поліції Скрипченко Юрій. Діти розповіли вірші про кольори світлофора та пограли в гру «Склади прислів’я».

Фельшер екстренної медичної допомоги Стрілець Дмитро розповів про найцікавіще та найважливіше у медичній справі. Діти повторили правила надання першої медичної допомоги та закріпили свої знання на практиці. В кінці уроку всі учні склали «тривожний рюкзачок» школяра.

Фахівці ДСНС падарували учасникам солодкі подарунки та повітряні кульки. Після проведення заходу всі бажаючі мали можливість відчути себе працівниками поліції та ДСНС, розглядаючи службові автомобілі та їх оснащення. Дехто навіть задумався про вибір майбутньої професії.

Отже, світ небезпек цілком пізнаваний. Сподіваємося, що у подальшому ці знання будуть корисними у повсякденному житті та допоможуть зберегти здоров’я і життя.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень