A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради

Вітаємо переможців І туру всеукраїнського конкурсу "Учитель року - 2021"

Дата: 25.11.2020 16:51
Кількість переглядів: 19

24 та 25 листопада 2020 року відбувся І (зональний) тур всеукраїнського конкурсу «Учитель року». Це традиційний, щорічний конкурс педагогічної майстерності. Як показує досвід, конкурс «Учитель року» – це прекрасна школа самоаналізу діяльності педагога, певний етап сходження вгору та стрімкого руху вперед, спілкування з однодумцями, обмін досвідом.

У І турі педагоги продемонстрували високий рівень фахових знань, володіння сучасними освітніми технологіями та професійну майстерність у процесі творення справжнього дива під назвою ” урок ”.

За результатами конкурсу призерами у номінації «Українська мова та література» стали:  І місце здобула Глупак Людмила Олександрівна, вчитель української мови та літератури  Липоводолинської СШ І-ІІІ ступенів, ІІ місце дісталося місце Руденко Людмилі Василівні, учителю української мови та літератури  Байрацького НВК, ІІІ місце - Курило Валентина Василівна, вчитель української мови та літератури  Семенівської ЗОШ І-ІІІ ступенів;  Призові місця у номінації «Математика» здобули: І місце -  Коваль Лариса Петрівна, вчитель математики Колядинецького НВК; ІІ місце – Кулик Ніна Леонідівна, вчитель математики Липоводолинської СШ І-ІІІ ступенів; ІІІ –Клименко Людмила Леонідівна, вчитель математики Синівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

             Вітаємо переможців та бажаємо подальших здобутків.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень