A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради

Продовжуємо підвищувати культуру безпеки в освітньому середовищі

Дата: 22.11.2023 14:36
Кількість переглядів: 24

21 листопада спеціаліст із безпеки в освітньому середовищі Наталія Коваленко, начальник відділу організації профілактичної роботи та заходів цивільного захисту територіального підрозділу державної служби з надзвичайних ситуацій Андрій Смітія та фахівець територіального підрозділу державної служби з надзвичайних ситуацій Юрій Білоножко  завітали на зустріч ліцеїстів  Байрацького ліцею з мобільним класом безпеки. Головною перевагою цього класу є саме мобільність та енергонезалежність. Це дозволить швидко змінювати локації та бути ближчими до укриття.

На базі мобільного класу безпеки фахівцями Головного управління ДСНС України в Сумській області та представником ювенальної превенції з учнями були проведені заняття: говорили про вибухонебезпечні предмети, як загасити пожежу, скористатися вогнегасником, пригадали правила безпеки поводження на дорозі, особливо в темну пору доби, вкотре повторили основні знаки дорожнього руху. З учнями середніх та старших класів зупинилися на понятті «Булінг» та  алгоритму дій в разі, коли ти став  його жертвою та на відповідальності неповнолітніх, в разі скоєння ними правопорушень. У навчанні допомагали стенди, макети, якими укомплектований автомобіль.

 Діти мали змогу приміряти форму працівників оперативних служб і перевтілитися в справжнього рятувальника та поліцейського, дізналися, що справжні професіонали мають бути сильними та сміливими.

А щоб здобуті знання не забувалися, ліцеїсти отримали від фахівців буклети та плакати з алгоритмом дій під час різних екстремальних ситуацій.

Такі заняття сприяють підвищенню культури безпеки серед здобувачів знань. Зацікавленість, щирі посмішки та 100 % дитячої уваги – це найкращий результат їх проведення.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень