A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради

Липоводолинська громада долучилася до Руху юних рятувальників-пожежників.

Дата: 22.02.2024 16:36
Кількість переглядів: 32

21 лютого 2024 року відбулася робоча зустріч  начальника  Відділу освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради Юлії ШАПРАН, спеціаліста із безпеки в освітньому середовищі Наталії КОВАЛЕНКО та інспектора відділу забезпечення заходів з попередження надзвичайних ситуацій та цивільного захисту у Роменському районі центру забезпечення діяльності Головного управлінням Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області Юрія Білоножка,  в ході якої дискутували  про відновлення в  Липоводолинському ліцеї діяльності дружин юних рятувальників-пожежних (ДЮРП).

19 лютого 2024 року начальником Відділу освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради, начальником Роменського районного управління Головного управлінням Державної служби України з надзвичайних  ситуацій у Сумській області та директором Липоводолинського ліцею підписано Меморандум про  співпрацю та партнерство. Метою меморандуму є співпраця сторін на засадах партнерства, спрямована на  формування в учнівської молоді культури безпечної поведінки, оволодіння основними навиками надання само- і взаємодопомоги в екстремальних ситуаціях, професійної орієнтації дітей та молоді, популяризації руху юних рятувальників-пожежних серед дітей та залучення їх до участі у різноманітних безпекових активностях.

Безпека-це пріоритет, і діти мають бути у безпеці. І не тільки вчителі й батьки повинні опікуватися безпекою дітей, а й самі діти повинні вчитися та знати як цю безпеку організувати, як передати один одному знання та вміти зберегти себе.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень