A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради

Продовжуємо профілактичні заходи в громаді.

Дата: 28.02.2024 09:47
Кількість переглядів: 15

     З метою попередження  правопорушень серед дітей, виявлення учнів, які систематично порушують освітній процес, прогулюючи навчальні заняття  та проводячи час у громадських місцях: торгівельних закладах, закладах громадського харчування, 23 лютого   в селищі Липова Долина спеціалістом із безпеки в освітньому середовищі Наталією Коваленко спільно з офіцером громади Юрієм Логвою та начальником служби у справах неповнолітніх Людмилою Костян проведено рейд  по виявленню неповнолітніх, які під час освітнього процесу, без поважних причин, не відвідують заняття.  Під час проведення  заходу, неповнолітніх, які прогулюють  заняття без поважних причин, не виявлено.

        Мала місце зустріч з молоддю, які на площі, поряд з Липоводолинським ліцеєм, вживали тютюнові вироби. Проведено бесіду щодо заборони куріння в громадських місцях та наслідки за її  порушення.

      В ході проведення рейду з представниками торгівельних закладів  проведено роз’яснювальну роботу  щодо недопустимості продажу алкогольних напоїв та тютюнових виробів неповнолітнім та відповідальності, яка наступає за порушення заборони продажу  вищевказаних товарів підліткам. 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень