A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради

Відбулася нарада щодо функціонування класів безпеки в закладах загальної середньої освіти громади

Дата: 05.04.2024 14:43
Кількість переглядів: 10

        5 квітня 2024 року за участі співробітників  територіального підрозділу Головного управління ДСНС України у Сумській області Юрія БІЛОНОЖКА та Ярослава ШКАРУПИ, начальника  відділу освіти молоді та спорту Липоводолинської селищної ради  Юлії ШАПРАН та  спеціаліста з безпеки в освітньому середовищі Наталії КОВАЛЕНКО  відбулася нарада з питання функціонування класів безпеки в закладах загальної середньої освіти громади. Під час засідання присутні обговорили питання функціонування класів безпеки в закладах загальної середньої освіти, забезпечення класів безпеки відповідно до нормативних документів, планування та реалізації спільних заходів. Учасники наради висловили спільну думку щодо важливості створення та функціонування класів безпеки, адже, наразі вкрай актуальним залишається питання  навчання підростаючого покоління алгоритму дій в різних безпекових ситуаціях.

           Класи безпеки  - місце, де навчають правилам безпеки. Це навчально-методичні кабінети, де проводяться заняття для здобувачів знань з основ пожежної безпеки, мінної безпеки, правил поведінки у випадку  повітряної тривоги, правил дорожнього руху, безпеки життєдіяльності в цілому.                            

           В Липоводолинській громаді в усіх  5 закладах загальної середньої освіти створено та функціонують класи безпеки. За період з 1 вересня 2023 року по  1 квітня 2024 року в класах безпеки проведено близько 400 заходів. До проведення заходів залучаються представники територіальних підрозділів ДСНС та Нацполіції України.

Хочеться сподіватися на те, що
сформовані  навички безпечної поведінки у різних ситуаціях діти збережуть у пам’яті та  зможуть уникати травм, нещасних випадків та небезпечних ситуацій .


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень