A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради

Змагання з баскетболу серед учениць закладів загальної середньої освіти Роменського району в рамках III етапу змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги»

Дата: 15.04.2024 10:50
Кількість переглядів: 10

Возможно, это изображение 12 человек, люди играют в баскетбол и текст12 квітня в м.Ромни відбулися змагання з баскетболу серед учениць закладів загальної середньої освіти Роменського району в рамках III етапу змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги».

Липоводолинську громаду представляла команда Липоводолинського ліцею, 12 юних баскетболісток 7-8 класів.Возможно, это изображение 10 человек, люди играют в волейбол, люди играют в футбол, люди играют в баскетбол и текст

У чесній боротьбі з командою ліцею №4 м. Ромни Возможно, это изображение 11 человек и текстнаші дівчата зайняли 2-е місце. Вони показали чудову гру та набралися практичних умінь і навичок на баскетбольному майданчику. Впевнено себе почували та демонстрували свою техніко-тактичну майстерність й фізичну підготовленість.

Бажаємо учасникам заходу перемог у майбутньому спортивному житті, високого рівня фізичного розвитку та міцного здоров'я.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень