A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради

Обласний конкурс "Зоологічна галерея"

Дата: 09.05.2024 10:44
Кількість переглядів: 14

З метою виявлення та подальшого розвитку творчих здібностей вихованців в еколого-натуралістичному напрямку, виховання ціннісного ставлення до біорізноманіття свого регіону, різних зоогеографічних областей, розвитку образного мислення і емоційної чуйності в березні 2024 року в ОЦПО та РТМ проводився обласний етап Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку «Зоологічна галерея».

Учасниками обласного етапу конкурсу стали учні та вихованці закладів загальної середньої, позашкільної освіти Лебединської, Роменської, Сумської, Шосткинської міських рад; Великописарівської, Есманьської, Краснопільської, Липоводолинської, Миколаївської, Недригайлівської селищних рад; Андріяшівської, Новослобідської сільських рад.

На конкурс було представлено 43 роботи, виконані у різних техніках. Учасники заходу малювали птахів або ссавців, які мешкають на території України, та представників різних зоогеографічних областей світу.

                Серед учасників стали переможцями та були нагороджені грамотами вихованці образотворчого гуртка Будинку для дітей та юнацтва Липоводолинської селищної ради(керівник Часниченко О.Ю.). Це учні Сухогруньської гімназії: Шелковий Всеволод (ІІ місце) та Рогіз Влада (ІІІ місце).  Вітаємо переможців! Бажаємо нових успіхів та перемог!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень