A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради

Безпека – це головний елемент навчання…

Дата: 16.05.2024 16:36
Кількість переглядів: 15

В рамках проведення першого етапу щорічного Тижня безпеки дорожнього руху із загальною темою «Безпека на дорогах в умовах воєнного стану» спеціаліст із безпеки Наталія Коваленко разом поліцейськими з реагування патрульної поліції Недригайлівського відділу поліції завітали до здобувачів знань молодших класів Берестівського ліцею. Головна ідея проведення таких зустрічей показати всім учасникам освітнього процесу, що безпека – це головний елемент навчання.

Сьогодні, під час проведення уроку з правил безпечної поведінки на дорогах, використовуючи гру «ТАК чи НІ» пригадали з дітьми основні правила дорожнього руху для пішоходів, велосипедистів, водіїв авто, які необхідно обов’язково дотримуватися у повсякденному житті. Акцентували увагу на те, що запорукою правильного та безпечного дорожнього руху для всіх учасників дорожнього руху є дорожні знаки, які потрібно вміти розпізнавати. Допитлива малеча мала змогу поспілкуватися з інспектором поліції Віталієм Жмакою та задати йому безліч недитячих запитань, на які гість вправно давав відповіді, приміряти на себе базовий набір індивідуального захисту поліцейського, ну і як же без цього, посидіти за кермом патрульного автомобіля.

Маємо надію - дітлахи зрозуміли, що безпека на дорозі залежить від неухильного дотримання Правил дорожнього руху, а уважність на дорозі допоможе вберегтися від небажаних наслідків.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень