A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради

Навчаємось безпеці граючись

Дата: 05.07.2024 10:59
Кількість переглядів: 37

Фото без описуФото без опису           Літо в розпалі…Але про безпеку забувати не варто. Тому рятувальники з Міжрегіонального центру швидкого реагування завітали до вихованців Липоводолинського ЗДО «Берізка», щоб провести пізнавально-розважальний захід «Граючись-навчаємо».

       В ігровій формі фахівці ДСНС розповіли малечі про важливість дотримання правил мінної безпеки та безпеки на воді. Головним завданням було навчити  діям на випадок виявлення предметів,  які можутьФото без опису бути вибухонебезпечними та правилам безпечного купання. Вихованці  мали можливість Фото без описуприміряти на себе індивідуальні засоби порятунку на воді, окремі елементи водолазного спорядження , потоваришувати з Тотошею, улюбленцем не тільки дітей, а й дорослих, собакою, який також виконує місію рятувати. Наостанок, малеча отримала гостинці у вигляді друкованої тематичної продукції, розробленої ДСНС спільно з  Дитячим фондом ООН «ЮНІСЕФ.»

       Такі заходи є не лише навчальними, а й важливими дляФото без опису виховання відповідальності та розуміння безпеки серед дітей, адже дотримання правил може врятувати життя.

      


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень