A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради

Новини

Вітаємо Липоводолинську СШ І-ІІІ ступенів з перемогою у конкурсі!

      На виконання наказу Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації від 11.02.2021 №  47-ОД «Про проведення обласного огляду-конкурсу на кращий психологічний кабінет закладів освіти Сумської області», з метою вдосконалення матеріально-технічного та методичного забезпечення діяльності практичних психологів, підвищення якості та ефективності їх роботи протягом лютого – квітня 2021 року проведено огляд-конкурс серед кабінетів практичних психологів закладів освіти всіх типів.

13:48 07.05.2021

Покращення безпечного освітнього середовища в Беївському НВК

      Задля створення сучасних і комфортних умов здобувачів освіти під час проведення уроків фізичної культури та спортивних занять у Беївському НВК на початку квітня бригада майстрів приступила до поточного ремонту підлоги спортивної зали. Фінансову допомогу у проведенні ремонтних робіт надало ТОВ "Беєве". Тепер зал став світлішим і затишнішим, а це запорука ефективного і безпечного освітнього середовища, яке надасть можливість удосконалити уроки фізкультури, сприятиме розвитку спорту, зміцненню здоров'я здобувачів освіти. Також завдяки спонсорській підтримці ТОВ "Беєве" було здійснено заміну каркасу криниці на території закладу освіти.                 

16:02 19.04.2021

Громадсько-активна школа — якісна освіта й успішна громада

Питання забезпечення якості освіти представлені в циклі онлайн-курсів «30 кроків до Нової української школи: навчаємо громадянина», розробленому на виконання Програми підтримки освітніх реформ в Україні «Демократична школа». До створення навчальних матеріалів долучилася Державна служба якості освіти України як партнер Європейського центру імені Вергеланда (Королівство Норвегія) в межах реалізації меморандуму про співпрацю.

15:43 19.04.2021

УЧНІ 11-Х КЛАСІВ У 2020/2021 НАВЧАЛЬНОМУ РОЦІ ЗВІЛЬНЯЮТЬСЯ ВІД ПРОХОДЖЕННЯ ДПА – ВЕРХОВНА РАДА УХВАЛИЛА ЗАКОН

Учні, які завершують здобуття повної загальної середньої освіти у 2020/2021 навчальному році, звільняються від проходження державної підсумкової атестації.  13 квітня 2021 року, відповідний закон № 5014 ухвалила Верховна Рада України.

14:58 14.04.2021

Дослідження якості інклюзивної освіти

Однією з умов якісного інклюзивного навчання у школах є наявність підготовлених педагогів та асистентів вчителів. Інклюзивно-ресурсні центри користуються довірою батьків дітей з особливими освітніми потребами, втім потребують методичної підтримки та посилення співпраці зі школами, а чітка гармонізована співпраця між сторонами: ІРЦ – батьки – школа є чи не найважливішим чинником, який зможе суттєво посилити якість інклюзивного навчання у школах України.

12:01 13.04.2021

Перемога в обласному конкурсі

   Відповідно до наказу Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації від 23.02.2021 № 78-ОД «Про проведення обласного конкурсу на кращий Інтернет-сайт закладу дошкільної освіти у 2021 році» у період з 24 лютого по 24 березня був проведений районний етап обласного конкурсу на кращий Інтернет-сайт закладу дошкільної освіти, а з 29 березня до 02 квітня проведено ІІ (обласний) етап даного конкурсу.

11:13 09.04.2021

Спонсорська допомога для ЗЗСО

06.04.2021 року до відділу освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради завітав президент ФК «Альянс» Сергій ДЕМЧЕНКО, який подарував для  всіх закладів загальної середньої освіти Липоводолинської ОТГ футбольні, баскетбольні, волейбольні м’ячі та форму для футбольної команди Липоводолинської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів.

13:09 07.04.2021

Атестація керівників та педагогів закладів освіти Липоводолинської ОТГ

06.04.2021 відбулося засідання атестаційної комісії відділу світи, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради. В зв’язку з запровадженням "червоної зони" на території Сумської області та відповідно до поданих заяв керівників та педагогічних працівників закладів освіти, що атестуються, засідання атестаційної комісії відбулося без їх присутності. Членами атестаційної комісії розглянуто матеріали 15 керівників та їх заступників, а також 14 педагогічних працівників закладів загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти Липоводолинської ОТГ, які атестувалися. За результатами розгляду поданих матеріалів всі керівники та заступники відповідають займаній посаді. Троє педагогічних працівників підтвердили раніше присвоєну кваліфікаційну категорію "спеціаліст вищої категорії". Троє  - відповідають раніше присвоєній кваліфікаційній категорії "спеціаліст вищої категорії" та званню "старший учитель". Двоє педагогів відповідають раніше присвоєній кваліфікаційній категорії "спеціаліст вищої категорії" та  званню "учитель методист". Учителю-логопеду КУ  "Інклюзивно-ресурсний центр" Ірині  Свіржевській, керівнику музичному Липоводолинського ЗДО "Веселка" Марині Кіптенко, вихователю-методисту Липоводолинського ЗДО "Веселка" Тетяні Удовиченко присвоєно кваліфікаційні категоріії "спеціаліст твищої категорії". Учителю біології та хімії Берестівської ЗОШ І-ІІІ ст. присвоєно педагогічне звання "старший учитель".

15:51 06.04.2021

Шановні батьки першокласників 2021/2022 навчального року!

Відповідно до Законів України „Про місцеве самоврядування”, „Про освіту”, „Про загальну середню освіту”, Порядку зарахування, відрахування та переведення учнів до державних та комунальних закладів освіти для здобуття повної загальної середньої освіти, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 16.04.2018 № 367, на виконання рішення виконавчого комітету Липоводолинської селищної ради від 31.03.2021 № 60, з метою формування мережі перших класів закладів загальної середньої освіти на 2021/2022 навчальний рік з 5 квітня розпочнеться прийом заяв про зарахування дітей до першого класу. Заяви подаватимуться до 31 травня 2021 року.

14:03 01.04.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень