A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради

Новини

Відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу авторських програм практичних психологів і соціальних педагогів «Нові технології у новій школі»

     На виконання наказу відділу освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради від 26.06.2020 № 105-ОД «Про проведення І етапу Всеукраїнського конкурсу авторських програм практичних психологів і соціальних педагогів «Нові технології у новій школі», з метою підвищення професійного рівня і розвитку творчого потенціалу фахівців психологічної служби у системі освіти  об`єднаної територіальної громади в закладах загальної середньої освіти Липоводолинської ОТГ проведено І (зональний) етап Всеукраїнського конкурсу авторських програм практичних психологів і соціальних педагогів «Нові технології у новій школі» у номінації «Розвивальні програми».

11:12 01.12.2020

Щирі вітання вихованцям БДЮ з перемогою на Всеукраїнській виставці-конкурсі декоративно-ужиткового мистецтва «Знай і люби свій рідний край»

     Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 10.07.2020 року № 07-01 «Про підсумки проведення Всеукраїнської виставки-конкурсу декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край»у липні місяці ц.р. Українським державним центром позашкільної освіти було проведено оцінку експонатів, представлених у форматі онлайн на Всеукраїнську виставку-конкурс декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край».Сумщина презентувала 16 творчих робіт. За підсумками журі  у номінації «Декоративний розпис, народний живопис» дипломом ІІ ступеня нагороджена  Шутько Дар’я, вихованка  гуртка «Декоративний розпис» Будинку для дітей та юнацтва Липоводолинськоїселищної ради Сумської області за роботу «Весняні мотиви» ( керівник Косенко Людмила Петрівна); у номінації «Bироби зі шкіри» дипломом ІІІ ступеня  нагороджено Сітак Аліну, вихованку гуртка «Народна творчість» Будинку для дітей та юнацтва Липоводолинської селищної ради Сумської області, за роботу «Кольє зі шкіри» (керівник Косенко Людмила Петрівна).

10:55 01.12.2020

Вітаємо переможців І туру всеукраїнського конкурсу "Учитель року - 2021"

24 та 25 листопада 2020 року відбувся І (зональний) тур всеукраїнського конкурсу «Учитель року». Це традиційний, щорічний конкурс педагогічної майстерності. Як показує досвід, конкурс «Учитель року» – це прекрасна школа самоаналізу діяльності педагога, певний етап сходження вгору та стрімкого руху вперед, спілкування з однодумцями, обмін досвідом.

16:51 25.11.2020

Розпочався І тур всеукраїнського конкурсу "Учитель року-2021"

З метою популяризації кращих педагогічних здобутків учителів закладів освіти Липоводолинської ОТГ 24.11.2020 року розпочався перший (зональний) тур всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2021» у номінаціях «Математика», «Українська мова та література». За звання «Учитель року - 2021» змагаються три вчителі української мови та літератури та п’ять учителів математики. Слід зазначити, що цього року конкурс проходе в незвичному форматі – онлайн режимі.

13:50 24.11.2020

Вітаємо переможців конкурсу волонтерських загонів "Ветеран живе поруч"

      З метою виховання в учнівської молоді високої патріотичної свідомості, поваги до учасників бойових дій на сході країни, представників волонтерських організацій, ветеранів минулих воєн, активних учасників Революції Гідності, членів сімей Героїв Небесної Сотні та полеглих бійців операції Об’єднаних сил, проведення  волонтерської роботи серед закладів загальної середньої освіти Липоводолинської об’єднаної територіальної громади проведено Всеукраїнський конкурс волонтерських загонів «Ветеран живе поруч».

10:16 20.11.2020

УРЯД УХВАЛИВ ЗМІНИ ДО ПРАВИЛ КАРАНТИНУ: ЩО ЗМІНЮЄТЬСЯ ДЛЯ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ

Відтепер на всій території України заборонено відвідувати заклади освіти групам більш як 20 осіб, крім закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної та спеціалізованої мистецької освіти, а також відвідувати окремі категорії закладів, 50% учнів і персоналу яких перебувають на самоізоляції. Відповідне рішення Кабінету Міністрів, ухвалене 11 листопада 2020 року, оприлюднено на Урядовому порталі.

15:48 13.11.2020

Щирі вітання переможцю фінального етапу захисту науково-дослідницьких робіт МАНУ

З п’ятого по восьме листопада 2020 року відбувся ІІІ етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України. За підсумками фінального етапу, який цьогоріч проходив у форматі портерного захисту онлайн, Анна Фесун, учениця 10 класу Липоводолинської СШ І-ІІІ ст., вихованка Будинку для дітей та юнацтва Липоводолинської селищної ради, у відділенні технічних наук, секції матеріалознавства здобула перемогу (І місце).

15:01 09.11.2020

9 листопада відбувся ювілейний XX Всеукраїнський радіодиктант національної єдності-2020

     Двадцять років тому Українське радіо започаткувало щорічну акцію, присвячену українській мові, — Радіодиктант національної єдності. Уперше подію провели 24 травня 2000 року до Дня Кирила й Мефодія. Згодом традиційною датою написання радіодиктанту стало 9 листопада, День української писемності та мови.

14:44 09.11.2020

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень